Η τοποθεσία είναι το παν Σύμφωνα με τον Guardian, το Kyfanta Hotel είναι ένα από τα 10 καλύτερα οικονομικά παραλιακά ξενοδοχεία της Πελοποννήσου.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε πολύ κεντρική τοποθεσία, βολικό για την παραλία, το σούπερ μάρκετ, τις ταβέρνες, τα καφέ/μπαρ, όλα σε απόσταση λίγων λεπτών με τα πόδια. Μπορεί κανείς να παρκάρει κυριολεκτικά το αυτοκίνητο στο ξενοδοχείο και να το αφήσει εκεί κατά τη διάρκεια των διακοπών. Το ξενοδοχείο διευθύνεται από τους ιδιοκτήτες του, Esther Grau και Γιάννη Ροβάτσο. Η Esther γεννήθηκε στην Καταλονία, αλλά έχει υποκύψει εδώ και καιρό στη γοητεία του Κυπαρισσιού. Μιλάει άπταιστα Ελληνικά, Ισπανικά, Αγγλικά, Γαλλικά και Ιταλικά, ώστε να αισθάνεστε άνετα με το να φέρετε ξένους φίλους ή να τους προτείνετε το ξενοδοχείο! Ο Γιάννης γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Κυπαρίσσι, μιλάει αγγλικά και γνωρίζει την τοποθεσία μέσα και έξω. Το καστ συμπληρώνει η Κοραλία, η κόρη τους.

Το Κυπαρίσσι

Το Κυπαρίσσι…συμπεριλαμβάνεται στο βιβλίο «Τα πιο όμορφα χωριά της Ελλάδας» του Mark Ottaway.
Το Κυπαρίσσι έχει μεγάλες παραλίες με κρυστάλλινα νερά. Η «Μεγάλη Άμμος», απλώνεται μπροστά στο χωριό και απέχει δύο λεπτά με τα πόδια από το ξενοδοχείο. Έχει βραβευτεί με Γαλάζια Σημαία και προσφέρει εξαιρετική κολύμβηση με αναπνευστήρα, καταδύσεις και ψάρεμα. Η παραλία της Αγίας Κυριακής, πέντε λεπτά με το αυτοκίνητο μέσα από γραφικούς ελαιώνες. Κοντά υπάρχει ένα εστιατόριο όπου μπορείτε να απολαύσετε μια παγωμένη μπύρα ή ένα πλήρες γεύμα και μια εκπληκτική θέα.